Sprekers

Esther Vorsterman van Oijen

Esther Vorsterman van Oijen is getrouwd met Eduard. Samen zijn ze gezegend met drie kinderen. Net als haar grote voorbeeld koningin Esther uit de Bijbel gelooft ze dat ieder mens geboren is voor een tijd als deze.

 Ieder mens is geroepen om verschil te maken. De tijd van zwijgen is voorbij, ieders stem doet ertoe en telt. Met haar opbouwende boodschap moedigt ze aan om op te gaan staan, de koninklijke identiteit te omarmen en te gaan doen waarvoor je werkelijk bestemd bent; regeren! Deze erfenis (legacy) en dit koninklijke DNA wil ze ook doorgeven aan de nieuwe generatie Esthers, zodat zij vrijmoedig het werk kunnen voortzetten op hun eigen manier. 

Gor Khatchikyan

Gor Khatchikyan (1987) werd geboren in Armenië en kwam als jonge tiener naar Nederland. Toen hij aan zijn droomstudie geneeskunde begon in Amsterdam, was hij uitgeprocedeerd asielzoeker. Door het generaal pardon kreeg hij een verblijfsvergunning en kon hij zijn studie afmaken. Inmiddels heeft hij na zijn studie geneeskunde de vervolgopleiding Spoedeisende Geneeskunde afgerond en is hij SEH-arts KNMG.

Gor is een veelgevraagd spreker in kerken, bij bedrijven en op conferenties; zijn speeches zijn voornamelijk motiverend en inspirerend van aard. Hij was hoofdspreker op de pinksterconferentie van Opwekking in 2017.