Laatste Informatie Vrouwendag 7 Februari 2020

Lieve zuster,

Hierbij de laatste informatie voor de Vrouwendag Alblasserwaard op D.V. vrijdag 7 februari 2020 in de Til te Giessenburg.

Tot vrijdag 7 februari 2020!

In Christus verbonden!

Het is bijna zover!
Nog een kleine week en dan is het eindelijk zover… De 10e editie van de Vrouwendag Alblasserwaard! De laatste voorbereidingen worden getroffen en de laatste aanmeldingen komen binnen. Wij als organisatie zien vol verwachting uit naar wat God deze dag(en) gaat doen en zien er naar uit om jou te ontmoeten. Het is ons gebed dat jij heerlijk mag ontspannen en mag ontvangen wat God jou door deze dag heen geven wil…
Hieronder volgt nog wat praktische informatie voor deze dag…

Locatie:
De Vrouwendag Alblasserwaard vindt plaats in Gemeenschapscentrum De Til aan de Breestraat 1 (3381 BS) in Giessen­burg. Een plattegrond is bijgevoegd onderaan dit bericht. Tevens zullen op de dag zelf nabij en in Giessenburg (herkenbare) bordjes de route richting de Til aangeven.

Parkeren:
Graag parkeren in/op de daarvoor bestemde vakken/plaatsen. Wij verzoeken je daarbij rekening te houden met de buurtbewoners en de auto’s niet te parkeren op plaatsen waar het niet is toegestaan.

Tijd:
Vanaf 9.00 uur staat de koffie en/of thee voor je klaar. Ook hebben we een badge met je naam erop voor je klaarliggen. De dag begint om 9.30 uur en eindigt rond 16.15 uur.

Thema en Sprekers:
Het thema voor deze 10e editie is ‘Eerst geloven, dan zien!?’ Gor Khatchikyan en Paulien Vervoorn nemen ons mee in dit thema aan de hand van de geschiedenis van de bloedvloeiende vrouw en de maanzieke jongen. Gor Khatchikyan is een Armeens-Nederlandse arts, schrijver en spreker. Paulien Vervoorn is een coach, spreekster, trainster en auteur. Samen met Gor Khatchikyan startte zij in 2012 Geloofwaardig Spreken waarbij Paulien het als haar missie ziet om te spreken en anderen te trainen om te (s)preken.

Dagindeling:
In de ochtend willen Gor en Paulien aan de hand van de Bijbel het thema met ons uitwerken. In de middagpauze kan een lunchpakketje opgehaald worden in de hal. Tijdens de middag zal Matthijs Vlaardingerbroek een ontspanmoment verzorgen met humor en een boodschap. Vervolgens zullen Gor en Paulien ons meenemen in een verwerkingsmoment. Aan het einde van de dag kun je onder het genot van koffie en/of thee nog met elkaar napraten.

Collecte:
Er zal een collecte worden gehouden voor een goed doel.

Voorbede gevraagd:
‘Het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet.’ (Jacobus 5:16b). In dat geloof willen wij jullie vragen om met ons mee te bidden voor:

– rust, vrede en Zijn wijsheid in de voorbereiding en gezondheid, zowel voor Gor en Paulien als voor ons als organisatie;
– Gor en Paulien: dat de Heilige Geest hen mag leiden bij de voorbereiding van hun boodschap;
– de vrouwen die twijfelen of zij zich moeten aanmelden: dat zij de vrijmoedigheid mogen ontvangen om zich op te geven;
– alle vrouwen die komen: dat zij opgebouwd, toegerust en vol van God na de Vrouwendag weer huiswaarts mogen keren.

Deelnemersbijdrage:
Voor deze dag heb je een bedrag van € 25,- betaald. Inbegrepen daarbij is de koffie/thee, lunch e.d.
Heb je nog niet betaald?! Doe dit dan zo snel mogelijk! De ontvangst kan dan makkelijker en sneller verlopen door vooraf te betalen.

Overige informatie:
– Neem je Bijbel, pen, papier en eventueel een flesje water mee;
– De toespraken van Gor en Paulien zullen na de Vrouwendag op de site worden geplaatst;
– Ook dit jaar zullen er weer diverse kramen aanwezig zijn waar boeken en andere leuke hebbedingetjes verkocht worden.

Vragen?
Voor eventuele vragen kan je (telefonisch ook op zaterdagmorgen tot 9.15 uur) terecht bij:
E-mail: contact@vrouwendag-alblasserwaard.nl
Telefoon: 06-30772434 of 06-30483048